Stay Connected

Bianca Taban si Prima campanie de imagine a grupului Digi

Bianca Taban si Prima campanie de imagine a grupului Digi

Prima campanie de imagine a grupului Digi, lansată la 27 august 2018 pentru a marca cei 25 de ani de activitate ai Digi | RCS & RDS, a adus în prim plan câțiva dintre actorii noului val și a marcat și câteva premiere pentru actorii din rolurile principale.

Atmosfera specială generată de incursiunea în timp și în istoria recentă a României, dorința echipei de producție de a reproduce cât mai fidel momentele istorice din evoluția companiei Digi | RCS&RDS, eforturile actorilor și figurației de a face ca totul să arate cât mai veridic au fost surprinse într-un making-of pe care îl puteți viziona în materialul video de mai sus.

Poveștile din spatele camerei de filmat

Alex Coman, actorul din rolul principal masculin, a interpretat pentru prima dată în cariera sa rolul unui motociclist și ca să pregătească rolul a apelat chiar la ajutorul unor prieteni pasionați de ”motoare”.

„Am fost plăcut impresionat când am discutat cu regizorul și directorul de creație, o parte dintre cei care au gândit reclama, și am convenit că este un rol pe care mi-ar plăcea foarte tare să îl dezvolt. Asta chiar dacă nu am mers niciodată pe o motocicletă și momentan nu am un copil. Știind scriptul cu ceva timp inainte de filmare, am discutat cu un prieten de-al meu care are o motocicletă și l-am rugat să mă lase să mă urc pe ea, să simt măcar o parte din experiența unui motociclist adevărat. De altfel, personajele secundare, motocicliștii, au fost foarte receptivi la tot ce se întâmpla în jurul lor și chiar am simțit acel vibe de a fi și eu unul dintre ei”, a declarat actorul Alex Coman.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/in-culisele-filmarilor-pentru-spotul-de-imagine-digi-992920

Leave a reply

Despre mine

Probabil daca ati ajuns aici aveti deja o idee despre mine, m-ati privit de la distanta prin prisma unor povesti mai putin …sau mai mult, beletristice.

… citeste mai mult …

Bianca Taban

Agape Restaurant & Market

Adresa
Calea Floreasca 198-200
Bucharest, Romania

Program
L-D: 12:00 – 23:00

Stay Connected

×