Stay Connected

Agape Cuisine. Ciao Italia pe Calea Floreasca

Agape Cuisine. Ciao Italia pe Calea Floreasca

Designul este și el de apreciat și desprins din zona occidentală a Europei, fiind unul clasic, simplu dar elegant și relaxant, cu umbrele negre pe terasă, o bucătărie deschisă împreună cu o vitrină generoasă cu cărnuri, pește și mezeluri, un bar de gin-uri și un ‘living room la etaj.

Fie că ești în căutarea unui prânz rapid fie că îți dorești să ieși pe îndelete la cină cu familia sau prietenii, Agape te poate găzdui cu brio.

Meniul este unul italienesc customizat la preferințele locale, fiecare preparat putând fi adaptat chiar și la preferințele clientului. Există o bază de lucru, carnea sau paștele să spunem, la care se pot adăuga ingrediente și găti împreună în stilul dorit de către client. Spre exemplu, puteți alege tipul de pastă, să spunem tagliatelle, să le adăugați sosul preferat, să spunem pesto de busuioc și adăuga proteina favorită, sa spunem creveți, și pastele sunt gata ! Sau, dacă în meniu caracatița este gătită în anumit fel, iar dumneavoastră vă place gătită în mod sicilian să spunem, puteți cere bucătarului și veți primi felul de mâncare dorit.

Printre felurile de mâncare pe care noi le-am încercat by the book, că să spunem așa, din meniu, vă recomandăm bruschetele cu fructe de mare, parmigiana cu roșii și vânătă, caracatiță pe pat de cartof copt-prăjit capere măsiline și rosii cherry, linte neagră Beluga cu fructe de mare sau pastele cu fistic și creveți.

Toate sunt delicioase, ne-a fost greu să ne decidem la a vă recomanda doar 5 feluri de mâncare… la sfărșit, încercați și un Cannolo!

Articol preluat de pe: www.elle.ro

Leave a reply

Despre mine

Probabil daca ati ajuns aici aveti deja o idee despre mine, m-ati privit de la distanta prin prisma unor povesti mai putin …sau mai mult, beletristice.

… citeste mai mult …

Bianca Taban

Agape Restaurant & Market

Adresa
Calea Floreasca 198-200
Bucharest, Romania

Program
L-D: 12:00 – 23:00

Stay Connected

×