Stay Connected

Bianca Taban

Probabil daca ati ajuns aici aveti deja o idee despre mine, m-ati privit de la distanta prin prisma unor povesti mai putin …sau mai mult, beletristice.

Acesta este un articol introductiv, un “About me” pe care constructorul site-ului mi-a certu sa il scriu in 250 – 300 de cunvinte. Sunt convinsa ca nu poti cunoaste un om in 250 de cuvinte, 20 de articole sau nici chiar 300 de ore insa am sa va spun o foarte scurta poveste, de aceasta data scrisa de mine.

Am avut o adolescenta frumoasa, am fost rock, am fost punk, am fost model, m-am indragostit, m-am distrat mult asa cum si cand trebuie, am avut ca voi toti 18 ani apoi 20 si acum 26 de ani. Este o perioada “bada-boom, nici macar stilul vestimentar nu ramane acelasi pe acest traseu, nu?”

Drumul meu in social media si presa a inceput asa cum imi doream la acel moment, la 20 de ani si cum toate fetele visau, cu Next Top Models, iar de acolo a inceput o perioada glam care s-a sfarsit brusc la 23 de ani cand nu ma mai atragea si cand am descoperit fara sa vreau, o latura spirituala, un loc superb in localitatea Nechit, care m-a schimbat brusc si iremediabil, dar despre asta am sa va povestesc pe larg alta data.

Tot la 23 de ani, dupa terminarea facultatii de contabilitate si a studiilor, pasionata fiind de gatit si de bucatariile lumii am decis sa deschid un restaurant. Mi-am luat inima in dinti si i-am propus asta tatalui meu care a fost de acord sa ma sustina ! Asa a luat nastere Agape.  

Mi-am dorit inca din liceu sa am propriul business, insa atunci mi-am dorit mai mult o viata si o cariera in modeling. Mi-am dorit sa petrec insa acum imi doresc mai mult sa dorm. Mi-am dorit sa iubesc si asta am facut. Cum sunt eu acum, la 26 de ani, nu stiti, dar daca vreti sa aflati… stay tuned for more.

×